Kettes Telep

Kettes Telep

A Duna bal partján, a Duna-hidtól felfelé 100 méterre található a BSHE vízitelepe.

Csónakgarázs helyszinrajz
Csónakgarázs helyszinrajz

Teleprend

  1. Bajai Sporthorgász Egyesület, Duna parti II. számú vízitelepe 2020. április 1.- től - 2020 november 30.-ig tart nyitva. Ezen az időszakon kívül a telep szolgáltatásait, csak az elnökkel vagy az őrökkel történő egyeztetés után lehet igénybe venni.

  2. A telepet csak a Bajai Sporthorgász Egyesület tagja használhatja, a tagdíj és a csörlőhasználati díj megfizetése után. Az Ingatlankezelési díj magába foglalja a telep szolgáltatásainak az igénybe vételét. A telep szolgáltatásai: a csörlő használat, víz és villany hozzáférés, női, - férfi mosdó, valamint az őrök szükség szerinti segítsége. őrző-és biztonsági szolgálat, karbantartás, kisebb javítások, általános takarítás stb.)

  3. A csörlőt a csónaktulajdonosok saját felelősségükre használják, ha a működtetésben nem biztosak, kérjék a szolgálatban lévő őrszolgálat segítségét. 18.-éven aluli vagy ittas személyek a csörlőt nem üzemeltethetik. A csörlőpályán üzem közben a hajóban vagy a hajó alatt/mögött tartózkodni szigorúan TILOS! Csak megfelelő műszaki állapotú, vonószemmel ellátott csónak kocsi csatlakoztathat a csörlőhöz. A kötél rákötése a csónak kocsira TILOS és balesetveszélyes. A csörlők használata közben kerülni kell a szakaszos üzemeltetést. Amennyiben a berendezésben kárt okoz, azt köteles megtéríteni.

  4. A garázsépületének illetve előterének karbantartása a tulajdonosok feladata. A szemetet a szemeteszsákokban kérjük gyűjteni és elszállításáról a csónak tulajdonosa köteles gondoskodni! Amennyiben nem szállítják el, különdíjat számolunk fel.

  5. A csónak kocsik kényelmes parkolása érdekében a csörlőktől 5-5 méter távolságra csónakot tárolni tilos! Autóval parkolni a garázsban vagy a kijelölt parkolóhelyen lehet. A telep területén az autó sebességét úgy válasszuk meg, hogy azzal senkinek testi épséget ne veszélyeztessük.

  6. A kikötő - beszálló dokkokon csak a vízi járműben történő ki és beszállás idején tartózkodhatnak.

  7. Bajai Sporthorgász Egyesület, Duna parti II. számú vízitelep területén fürdeni és horgászni az ide vonatkozó kikötő rendszabályai alapján TILOS!

  8. Kérünk minden csónaktulajdonost, ha a telep területén balesetveszélyes esetleg környezetszennyező tevékenységet, vagy helyzetet tapasztal, azonnal jelezze az őrszolgálatnak vagy az elnöknek

Bajai Sporthorgász Egyesület, & Port Almas Kft.

Hírlevél
Hírlevél

IGÉNYBEVÉTELI NYILATKOZAT