Hírek, események

Területi jegyek árai  és horgászrend változása

Elkészültek az egyesületünk vizére a területi jegyek. A társadalmi munka megváltásának díja megszűnt, a területi jegy árába beépítésre került.

Az országos- és a helyi horgászrend megismerése nélkül a horgászatot megkezdeni tilos! A MOHOSZ országos horgászrendjét a helyi horgászrendben meghatározott eltérésekkel kell alkalmazni!

Az új OHR részét képezi már az, hogy az összevont országos területi jegyek hová érvényesek.

https://nyito.mohosz.hu/index.php/horgaszvizeink/65-jegyrendszer/866-orszagos-horgaszrend-2022

A BÁCSHOSZ is közzétette honlapján a vízterületenként a helyi horgászrendeket, amelyekben jelentős változtatások történtek:

A horgász köteles magánál tartani legalább 0,5 kilogramm pontossággal mérő digitális halmérleget, mérőszalagot, ki nem törölhető golyóstollat és szemeteszsákot, pontymatracot, melyek meglétét a hivatásos halőr, társadalmi halőr ellenőrizheti. A horgász köteles a kifogott halat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően - annak, fajának, méretének és mennyiségének megfelelően kíméletesen - tárolni és szállítani. Kíméleti okokból drót haltartó szák használata nem engedélyezett.

Ezek az előírások minden BÁCSHOSZ által kezelt vízterületre igazak, így például Sugovica, DVCS, Duna -Paks, Duna-Baja, Ferenc csatorna, stb.

https://bacshosz.hu/vizteruletek/    (A vízterületet ki kell választani.)

A pontymatraccal kapcsolatban arra hívták fel a figyelmet, hogy a pontymatrac minden méretkorlátozással védett hal fogásakor alkalmazandó.

BÁCSHOSZ területi jegyek

Tisztelt Horgásztársak!

A HORINFO rendszerében már elérhetőek a 2022. évre vonatkozó új területi jegyek.

2022. évre új összevont vízterületi jegyeket készültek:

BÁCSHOSZ valamennyi vízterületére érvényes

- Bács megyei Összevont (Felnőtt; Ifjúsági; Kedvezményezett)

- Összevont Szikra-V.csatorna, Kunsági (Felnőtt; Ifjúsági; Kedvezményezett)

- Összevont Fűzvölgy-V.csatorna, Paksi Duna (Felnőtt; Ifjúsági; kedvezményezett)

Horgászvizsga

Január hónapban január 14-én és január 28-án lehet horgászvizsgát tenni az egyesületünknél.


Áldott Karácsonyi ünnepeket és boldog, sikerekben gazdag új  évet kíván a

  BSHE Elnöksége

Pályázatok 2021.


A Városi Civil Alap keretében "civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása" című pályázaton a Bajai Sporthorgász Egyesület 8.000.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert.

Projekt neve: Bajai Sporthorgász Egyesület ingatlanfejlesztése

A projekt épület korszerűsítési beruházás keretében a Petőfi szigeten a székház felújítását kívánjuk megvalósítani:

- épület állagmegóvása a tetőszerkezet, a cserépfedés és a csapadékvíz elvezető rendszer korszerűsítése;

- a fűtés energetikai hatékonyságának növelése.


H A L T E L E P Í T É S

IDŐPONTJA: 2021. október 28. CSÜTÖRTÖK

Helyszíne: KÉK - tó, KUBIK- tó vízterület

Horgászati tilalom: haltelepítés napjától azaz

október 28. csütörtök 9:00 órától október 30-án szombat reggelig.

Horgászni lehet: október 30-án, szombaton reggel 7:00 órától

Telepítendő halmennyiség: 500 kg.

Kérjük Tisztelt Horgásztársainkat az előzőek betartására!

Sikeres horgászatot kívánunk sporttársainknak!

Baja, 2021. október 26.

BSHE ElnökségeI

Horgászvizsga

A BÁCSHOSZ  vizsgabizottsága az alábbi időpontban és helyszínen tart horgászvizsgáztatást.

Horgászvizsga időpontja: helyszíne:

2021. november 19. (péntek) 13.00 óra 6500 Baja, Petőfi-sziget 14.

(Bajai Sporthorgász Egyesület székháza)

A Te címed

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim.

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik eljöttek a közgyűlésünkre, s a választáskor leadott szavazataikkal bizalmat szavaztak az új elnökségnek. Szeretnénk ennek a bizalomnak megfelelve dolgozni, az egyesület érdekeit messzemenőkig szem előtt tartva.

Most is kihangsúlyozzuk, hogy minden jószándékú, előre mutató javaslatot, ötletet szívesen veszünk. Ezt juttassák el az elnökséghez, s az biztosan megtárgyalásra kerül. Megvalósíthatósága esetén pedig az elképzelés bekerül a megvalósítandó feladatok közé.

Köszönettel:

BSHE Elnöksége

KÖZGYŰLÉS

A Bajai Sporthorgász Egyesület 2021. októberben közgyűlést tart. A részletek elolvashatók az alábbi gomb megnyomásával:

H A L T E L E P Í T É S

IDŐPONTJA: 2021. szeptember 30. CSÜTÖRTÖK

Helyszíne: KÉK - tó, KUBIK- tó vízterület

Horgászati tilalom: haltelepítés napjától azaz

szeptember 30. csütörtök 9:00 órától október 02-án szombat reggelig.

Horgászni lehet: október 02-án, szombaton reggel 6:30 órától

Telepítendő halmennyiség: 700 kg.

Kérjük Tisztelt Horgásztársainkat az előzőek betartására!

Sikeres horgászatot kívánunk sporttársainknak!

Baja, 2021. szeptember 24.

                                                                                         BSHE Elnöksége

Egyesületi Gyerek Horgászverseny

Egyesületünk első alkalommal rendezett Gyermek Horgászversenyt 2021. augusztus 28-án a Kubik tónál általános iskolás gyermekek részére.

A meghirdetett verseny reggelén az előzetes jelentkezéshez képest kevesebb gyermek íratta fel magát a nevezési listára. Vélhetően a meteorológia által beígért rosszabb időjárás lehetősége tántorította el a gyerekeket a részvételtől. A gyors reggeli elfogyasztása mellett a sorsolás is megtörtént. 

A gyerekek a Kubik tó partján kijelölt helyeiket elfoglalták, s a felkészülést követően megkezdődött a halfogás. A versenyen minden jelentkező fogott halat. A zsákmány jelentős részét a törpeharcsa alkotta, mellette egy-két keszeg került még mérlegelésre.

Az eredmény hirdetéskor senki sem ment haza üres kézzel, minden résztvevő kapott érmet, a helyezetteknek serleg is jutott. A legtöbb hal 1390 g-t nyomott, a legkevesebb zsákmány súlya 260 g volt. Remélhetőleg jövőre több gyerek fog részt venni a megmérettetésen. A verseny díjazásának önzetlen támogatói  voltak: Cserjés József a nyomtatvány bolt tulajdonosa, valamint Rigó Jánosné Rita.

Egyesületi Gyerek Horgászverseny

A Bajai Sporthorgász Egyesület általános iskolás gyermekek számára Gyerek Horgászversenyt rendez 2021. augusztus 28 - án szombaton, melyre minden horgászatot kedvelő gyereket várunk.

Részletek a mellékletben.

V. Petrity György emlékverseny

2021. augusztus 1-én meghívásos csapatversenyt rendeztünk a Kék-tó partján. Hat csapat,  18 sporthorgász - amelyből kettő Szerbiából érkezett - küzdött a halakért.

A mezőny 58,8 kg halat fogott összesen, átlagosan 3.266 grammot. (2020-ban 6 csapat összesen 38 kg, átlagosan 2.120 gramm) A haltartóba került halak túlnyomó részét néhány dkg-s keszegek, küszök alkották, mellettük egy-egy kárász is szákba került, s különböző méretű törpeharcsák színesítették az összfogást.

Foto: Pulai Zsóka
Foto: Pulai Zsóka

A győztes a Bajai Sporthorgász Egyesület 5 helyezési számmal (14.590 gramm), második a Horgas Horgoš 11 helyezési számmal (10.505 gramm). Harmadik a Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület lett, amelynek a helyezési száma ugyancsak 11 volt, de 1.490 grammal kevesebb halat fogtak, mint a horgosi sporttársak. Az első három csapat serleget kapott, a tagok oklevelet, és érmet akaszthattak a nyakukba.

A bajai csapat második alkalommal is elnyerte a vándorserleget. Jutalmaztuk a legeredményesebb versenyzőt: Karpjuk György bajai sporthorgász fogta a legtöbb halat a pályán: 7.260 grammot.

Horgászati tilalom

Horgászverseny miatt horgászati tilalom lesz 2021. 08. 01. vasárnap reggel 5:00-tól du. 15:00 - ig

a Kék-tó hosszú árok felőli oldalán.

Köszönjük horgásztársaink megértését!

BSHE Vezetőség
____________________________________________________________________________________________


TÁJÉKOZTATÁS töltés zárásról

Tisztelettel felhívjuk az érintettek és a 03.02. sz. Baja-Foktő árvízvédelmi töltésen közlekedők figyelmét arra, hogy 2021. június 10-én, csütörtökön a fővédvonal bajai, DVCS szivattyútelep környéki, a DVCS-híd és a betontelep közötti szakasza lezárásra kerül a töltésburkolat felújítása miatt. A lezárásra a munkálatok időtartama alatt fog sor kerülni, várhatóan 2021.06.10-én 10:00 és 18:00 óra között. A burkolatjavítási munkálatok időtartama alatt a békavári rámpa közlekedésre nem lesz használható. Kerülni Bajaszentistván felől lehetséges, a Békavár környékét a Kék-tónál található rámpa felől lehet megközelíteni (3+530 tkm).

SZABÓ BALÁZS
szakaszmérnök, Bajai Szakaszmérnökség

A sorompó ezen időszak alatt felnyitásra kerül.

FELHÍVÁS


2021. május 29-én, szombaton a Kék tó, Kubik tó parti területeire társadalmi munkát szervezünk. Várjuk mindazon horgásztársak jelentkezését, akik a társadalmi munkára feliratkoztak!

A munkára jelentkezni Horváth Árpád halőrnél lehet

tel: 06-30/ 141-0130

A munkára jelentkezés reggel 7:00 kor a tóparton, a halőrháznál. A munkára jelentkezők bokrok, cserjék, parti növényzet rendbetételét fogják végezni, az ehhez szükséges szerszámokat, kesztyűt hozzák magukkal.

Mindenkinek jó munkát kívánunk!

Baja, 2021. május 23.

BSHE elnöksége

EGYESÜLETI EGYÉNI HORGÁSZVERSENY 2021. 05. 15.

Egyesületünk 2021. 05. 15. - re csak egyesületi tagoknak, hagyományteremtő céllal horgászversenyt hirdetett meg a Kék tóra. Regisztrálni lehetett férfi-női-gyermek kategóriában, s nem kellett nevezési díjat fizetni. A koronavírus járvány helyzettel kapcsolatos előírások betartására történő figyelemfelhívás is megtörtént. A verseny reggelén a jelentkezők a gyors, rövid sorsolást követően elfoglalhatták helyeiket, s 7:00 h-kor kezdetét vette a 11:00-ig tartó verseny.

A kellő távolságra kijelölt helyek ellenére a fogásokkal kapcsolatos információk gyorsan terjedtek, s ezek még nagyobb teljesítményre inspirálták a résztvevőket. Az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz, reggeli kezdéskor már nem esett az eső, majd a felhők is elvonultak, s túlnyomóan napsütéses időben zajlott le verseny. Egyik férfi versenyző a verseny utolsó órájában egy 2100 g-s pontyot fogott, mellyel nagy lépést tett az első hely megszerzése felé. A versenyen a fő hal a törpeharcsa volt, mellette szákba került jónéhány kárász, s néhány kisebb keszeg is. A lefújást követően gyors mérlegelés, majd eredményhirdetés következett.

A versenyen részt vett: 8 férfi, 4 női és 1 fő a gyermek kategóriában.

A kategóriánként az első három helyezett került díjazásra, oklevél, serleg elnyerése tette emlékezetessé az elért sportteljesítményt. Szponzorok jóvoltából mindhárom kategória első helyezettje további díjat vehetett át: különböző vízterületekre horgászatra jogosító utalványt.

Szponzoraink voltak: Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., Bátaszéki Horgász Egyesület, Szeremlei Horgász Egyesület, Cserjés József bajai vállalkozó.

A verseny lebonyolításában résztvevő halőreinknek, s segítő horgászainknak ezúton is köszönetet mondunk.

Íme az eredmények és a résztvevők:

_____________________________________________________________________________________________


MEGHÍVÓ  

Egyesületi Egyéni Horgászversenyre

2021. május 15 - én szombaton
A verseny helyszíne: Baja, Kék-tó, (és Kubik-tó)

Nevezési díj: nincs.

Feltétel: Kék-tóra érvényes 2021. évi éves területi engedély, BSHE egyesületi tagság

SZABÁLYOK

Időtartama: 4,0 óra.

Mennyiségek: etetőanyag összesen max. 17 liter, élőanyag mennyisége : 2,0 liter, melyből etetőszúnyog lárva max. 0,5 liter, horogra tűzőszúnyog max. 1/8 liter. Minden, egyéb nem állati eredetű csali használata is lehetséges.

Horgászat: 1 horoggal szerelt, 1 készséggel lehet horgászni. Tartalékban tetszés szerinti számú előkészített bot lehet. Minden hal számít, melyet a verseny végéig életben kell tartani. Mérlegelés után a halak a vízbe visszahelyezendők! Horgászmódszerek: úszós felszereléssel illetve fenekező készséggel /hagyományos vagy feeder / lehetséges

Nevezni lehet: felnőtt, női, gyermek kategóriában

A VERSENY PROGRAMJA:

6:00 Gyülekező a Kék-tó partján, a faháznál

6:10 - 6:20 Sorsolás

620 - 650 Horgászhely elfoglalása, felkészülés

6:50 - 7:00 Etetés

7:00 Verseny kezdete (hangjelzés)

10:55 Utolsó 5 perc (hangjelzés)

11:00 Verseny vége (hangjelzés)

11:00 - 11:30 Mérlegelés

11:40 Verseny eredményhirdetése, díjkiosztás

Jelentkezni lehet Horváth Árpád halőrnél - tel: 30/1410130 - legkésőbb 2021. május 12. este 1800 -ig.

Baja, 2021. május 04.

Bálindt Zoltán

   BSHE elnök

_____________________________________________________________________________________________

KÖVETKEZŐ HALTELEPÍTÉS:

IDŐPONTJA: 2021. ÁPRILIS 30. PÉNTEK

Helyszíne: KÉK-tó, KUBIK- tó vízterület

Horgászati tilalom: haltelepítés napján, azaz

április 30-án péntek 9:00 órától május 01-én szombat reggelig.

Horgászni lehet: május 1-én, szombaton reggel a kijárási tilalom lejárta után, a hatályos horgászrend betartása mellett.

Telepítendő halmennyiség: 600 kg.

Az egyéb horgászattal kapcsolatos előírások részletezését ld. a MOHOSZ XII. sz. utasításában! ( vízparti távolságtartás többi horgásztól, üdvözlési formák, szemetelés horgászhelyen, stb.) A telepítések szervezett megtekintése tilos!

Kérjük Tisztelt Horgásztársainkat a fentiek betartására!

Sikeres horgászatot kívánunk sporttársainknak!

Baja, 2021. április 25.

BSHE Elnöksége

H A L T E L E P Í T É S  ISMÉT !

IDŐPONTJA: 2021. ÁPRILIS 16. PÉNTEK

Helyszíne: KÉK-tó, KUBIK- tó vízterület

Horgászati tilalom: haltelepítés napján, április 16-án péntek 9:00 órától április 17-én szombat reggelig.

Horgászni lehet: 17-én, szombaton reggel 6:00 órától a hatályos horgászrend betartása mellett.

Telepítendő halmennyiség: 600 kg.

Az egyéb horgászattal kapcsolatos előírások részletezését ld. a MOHOSZ XI. sz. utasításában! ( vízparti távolságtartás többi horgásztól, üdvözlési formák, szemetelés horgászhelyen, stb.) A telepítések szervezett megtekintése tilos!

Kérjük Tisztelt Horgásztársainkat a fentiek betartására!

Az egyesület a közeljövőben kíván még telepíteni, hasonló mennyiséget. Pontos időpontjáról tájékoztatni fogjuk horgásztársainkat!

Baja, 2021. április 11.

BSHE Elnöksége

_____________________________________________________________________________________________

H A L T E L E P Í T É S :

IDŐPONTJA: 2021. MÁRCIUS 30. KEDD.

Helyszíne: KÉK-tó, KUBIK- tó vízterület

Teljes horgászati tilalom a Kék-tó és Kubik-tó területén:

2021. március 30. 12:00 h-tól 2021. március 31. 12:00 h-ig


Horgászat kezdete: 2021. 03. 31. SZERDA - 12:00 h-tól a hatályos horgászrend szabályainak betartása mellett


Fontos: a MOHOSZ jelenlegi szabályzása értelmében a haltelepítés nagyobb létszámú megtekintése tilos! Az egyéb horgászattal kapcsolatos előírások részletezését ld. a MOHOSZ IX. sz. utasításában! ( vízparti távolságtartás többi horgásztól, szemetelés horgászhelyen, üdvözlési formák stb.)

Kérjük Tisztelt Horgásztársainkat a fentiek betartására!

A további telepítésekről a horgászainkat időben tájékoztatni fogjuk!

Baja, 2021. március 25.

BSHE Elnöksége

2021 évi Kék tó területi jegyárak:(2021 év árak nem változtak az elnökség döntése alapján)Kék tó teljes árú éves jegy 28.000 - Ft. + tagsági díj

Kék tó kedvezményezett éves jegy 18.000 - Ft. + tagsági díj

A Kék tavon a 2021-es évben is lesz társadalmi munka, melynek a megváltása: 2.000 - Ft.

Ponty évi 40 db fogható teljes árú engedéllyel
Ponty évi 20 db fogható kedvezményezett engedéllyel
Kárász napi 3 kg, de egy héten csak 5 kg fogható

A többi halfaj az országos rend szerint fogható.

Kék tó felnőtt napi jegy 3.000 - Ft

felnőtt heti jegy 6.000 - Ft

ifi napi jegy 600 - Ft

ifi heti jegy 1.000 - Ft

        

Horgászok figyelem! Határidő: 2021. február 28.

A 2020. évi fogási naplók leadási határideje 2021. 02. 28.

A 2021 évi állami jegyek árusítása január 9. szombaton 8 órától megkezdődött !!!!


2021  január 19-től megkezdtük a területi jegyek árusítását is - (éves, heti, napi - felnőtt, ifi, gyermek)....

Egyesületi Hírek

III. Petrity György Emlékverseny - 2019.07.28.

Az idén is megrendeztük a már hagyományosnak tekinthető Petrity György Emlékversenyt, amely egy meghívásos csapatverseny. A 2017-ben alapított verseny vándorserlegét a győztes csapat 1 évig birtokolja. A verseny értékelésének főbb szabályai a következők: A verseny 3 szektorban zajlik, minden csapat 3 tagú. A versenyzők szektorokban elért helyezését összesítjük, és ez adja a végeredményt. Pontegyenlőség esetén az a csapat kerül előbbre, amelyik által fogott halak összsúlya a nagyobb. A verseny időpontja 2019. július 28-a, mely ezévben vasárnapra esett. Egy csapat nemvárt esemény miatt lemondta a részvételt, s így 6 csapat versenyzőit köszönthettük gyülekezés helyszínén. A hat csapatból kettő Szerbiából érkezett.

A már klasszikussá vált bajai reggeli, a tejfeles, fokhagymás lángos elfogyasztása után, a sorsolást követően a versenyzők elfoglalták helyeiket a vízparton. A felkészülési idő leteltét s egyben a verseny kezdetét dudaszó jelezte. Napsütésben kezdődött a verseny, melyet az utolsó órában rövidke záporok tettek emlékezetessé, de sem az időjárás, sem az apró törpeharcsák nem szegték a horgászok kedvét.

A 4 órás verseny végére az eredmények összesítése során pontegyenlőség alakult ki Horgos és Baja csapata között 6 - 6 helyezési számmal. A győztesnek a nagyobb összsúlyt elérő szerbiai Horgosi Horgászegyesületet hirdettük ki. A második a Bajai Sporthorgász Egyesület, harmadik a Hermann Ottó SHE Szeged 10 helyezési számmal.

Az első három csapat serleget kapott, s a csapatok tagjai érmet akaszthattak a nyakukba. A győztes csapat ezen kívül elnyerte a vándorserleget is. Jutalmaztuk a legeredményesebb versenyzőt is: Ljubomir Kneževiĉ horgosi versenyzőnél mutatott legtöbb halat a mérleg: 6.450 grammot.

A díjakat néhai elnökünk Petrity György testvére, Petrity József, alias "Capek" adta át. Az eredményhirdetést követően a horgászok jó hangulatban fogyasztották el az ízletes ebédet. A napot a baráti hangulatban folytatott beszélgetéssel zárták, s azzal búcsúztak: jövőre újra ugyanitt.

Bálindt Zoltán

BSHE elnök

Gyermekverseny a Kék-tavon

Kedves Horgásztársak!

Engedjék meg, hogy tájékoztassuk Önöket a közelmúltban a Kék tavon megrendezett gyermek horgászversenyről. A Bajai EGYMI iskola gyermekeinek részvételével lezajlott horgászverseny jól sikerült, az iskola alsó- és felső tagozatos diákjai alkották a két versenyző korosztályt.

Összesen 12 gyermek ült le vízpartra, s versenyen kívül rövid ideig a legfiatalabb is képviseltette magát. A két és féléves kisfiú korosztályának minden komolyságával próbált szerencsét a vízparton. Az időjárás kedvező volt, az eső elkerült bennünket, csak a szél erősödött fel a néha már kellemetlen mértékig. (Az eredmények a becsatolt táblázatban megtekinthetők.) A résztvevők mindegyike fogott halat, senki sem állt fel üres szákkal.

Minden megjelent horgászpalánta részesült ajándékban: a díjazottak oklevelet és tárgyjutalmat (horgászfelszerelést) vehettek át, melyeket az egyesület a MOHOSZ által meghirdetett pályázaton nyert. Külön díjazásban részesült a legnagyobb halat fogó horgász is, s ezen felül a többi résztvevő emléklapot vehetett át. A versenyre a Duna horgászbolt élő csalit ajánlott fel, továbbá a Hepeta Kft. (Kislaki Tamás) etetőanyaggal látta el az ifjú versenyzőket. A díjazás igen gazdag volt, hiszen a helyezettek díjai mellett a verseny minden résztvevője egy spiccbotot kapott a Duna horgászbolt jóvoltából, sőt a horgász szakkör eszköztára is gyarapodott, ugyancsak spiccbotokkal. Az etetőanyagot biztosító vállalkozás szintén minden gyermek részére ajándékozott etetőanyagot!

A verseny sikeres lebonyolításáért köszönet illeti meg a gyermekeket patronáló, s azokra felügyelő iskolai nevelőket, élükön Agócs László horgász szakkör vezetőt; a BSHE részéről Pataki Márton tógazdát s Alaga Antal egyesületi halőrt. Külön is meg kell említeni halőrünk áldozatos tevékenységét, mellyel a verseny egyik szponzorának sikerült megnyernie a Duna horgászbolt tulajdonosát, Fekete Jánost.

Bálindt Zoltán BSHE elnökKis színesek :)

II. Petrity György Emlékverseny 2018

18 sporthorgász küzdött a rekkenő hőségben a bajai Kék-tó partján július 28-án. A hat csapatból kettő Szerbiából érkezett. A II. Petrity György Emlékverseny egy meghívásos csapatverseny. A 2017-ben alapított verseny vándorserlegét a győztes csapat 1 évig birtokolja. A verseny 3 szektorban zajlik, minden csapat 3 tagú. A versenyzők szektorokban elért helyezését összesítjük, és ez adja a végeredményt. Pontegyenlőség esetén az a csapat kerül előbbre, amelyik által fogott halak súlya nagyobb.
Ennek megfelelően a győztes a Bátaszéki Horgászegyesület 7 helyezési számmal, második a Szeremlei Sporthorgász Egyesület 9 helyezési számmal, harmadik a Bajai Sporthorgász Egyesület 10 helyezési számmal.
Az első három csapat serleget kapott, a tagok érmet akaszthattak a nyakukba. A győztes csapat ezen kívül elnyerte a vándorserleget is. Jutalmaztuk a legeredményesebb versenyzőt. Kneževiĉ Ljubomir horgosi versenyző fogta a legtöbb halat a pályán: 3.800 grammot.
A díjakat Petrity György testvére, Petrity József, alias "Capek" adta át. Az eredményhirdetést követően a horgászok jó hangulatban fogyasztották el az ebédet. Azzal búcsúztak: jövőre újra ugyanitt.

A fotó a díjazott csapatokról készült, s a kép bal oldalán látható idősebb, fehér inges férfi az elhunyt Petrity György testvére, aki a vándorserleget átadta, s jelenlétével megtisztelte versenyünket.

Bálindt Zoltán
versenyfelelős


Laboratóriumi vizsgálatok eredményei
2018 július 18.

Horvát tengeri horgászathoz az alábbi linken vásárolhatsz engedélyt.
(Mert kötelező! Ha nincs engedélyed, akár 130 000.- Ft büntetésre is számíthatsz)

https://ribarstvo.mps.hr/default.aspx?id=5010